ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ : Τμήμα Εκμάθησης: 15:00-16:00 (μικρή πισίνα) - Προαγωνιστικά: 15:00-16:00 (μεγάλη πισίνα) - Αγωνιστικά: 14:00-16:00 (μεγάλη πισίνα)

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

Θεραπευτικό Γιλέκο

Κατασκευασμένο από πρώτης ποιότητας βιο-κεραμική ίνα, το γιλέκο θερμοθεραπείας υιοθετεί τις φυσικές ιδιότητες του FIR (υπέρυθρες ακτίνες). Η μοναδική θερμική τεχνολογία του υλικού, επικεντρώνεται στο σημείο όπου υπάρχει ο τραυματισμός ή το πρόβλημα.
Το γιλέκο είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να χρησιμοποιεί μέχρι το έπακρο τις θεραπευτικές ιδιότητες που προσφέρει η τεχνολογία του FIR. Οι βιο-κεραμικές ίνες περιέχουν φυσικά μεταλλεύματα που ενεργοποιούν τις υπέρυθρες ακτίνες και δημιουργούν αρνητικά ιόντα, όταν έρχονται σε επαφή με την θερμοκρασία του σώματος. Όταν το βιο-κεραμικό προϊόν υποκινείται από τη ενέργεια του ανθρώπινου σώματος, το μετατρέπει σε υπέρυθρες ακτίνες και το διοχετεύει πίσω στο ανθρώπινο σώμα.
Το θεραπευτικό γιλέκο, «ξυπνά» τα κύτταρα και τους ιστούς, καλυτερεύει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνοντας τα επίπεδα οξυγόνου στους ιστούς και αποβάλει την κούραση.
Αυξάνει την ισορροπία του σώματος επιφέροντας μεγαλύτερη σταθερότητα στον οργανισμό.
Ο συνδυασμός της βιο-κεραμικής και FIR τεχνολογίας δημιουργεί θετικές, υγιείς επιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα.
Είναι σχεδιασμένο να παρέχει ανακούφιση για πιασίματα των μυών και των αρθρώσεων, αλλά και προσωρινή ανακούφιση από ρευματοειδή αρθρίτιδα. Μπορεί να μειώσει επίσης πόνους της μέσης και της πλάτης, πρηξίματα και τραυματισμούς από αθλητικές δραστηριότητες.
Με την συχνή χρήση του γιλέκου, επιφέρεται καλή λειτουργία του οργανισμού και μειώνονται οι πόνοι σε τα άτομα που υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις.
Δεν υπάρχει κανένα όριο ηλικίας για τη χρήση αυτού του προϊόντος. Στην πραγματικότητα, η βιο-κεραμική θεραπεία απαιτείται από την ημέρα που γεννιέστε.

Πλεονεκτήματα
Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος
Ανακουφίζει από τους πόνους και αναζωογονεί
Προωθεί την αναγέννηση των ιστών και την γρήγορη θεραπεία
Βελτιώνει τις αυτόνομες λειτουργίες του νευρικού συστήματος
Μειώνει τα λιπαρά οξέα στους ιστούς
Αυξάνεται ο μεταβολισμός
Αυξάνεται η ισορροπία του σώματος
Ενισχύει το ανοσοποιητικό και δρα προληπτικά ενάντια στην δημιουργία βακτηριδίων και μυκήτων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
FIR emission rate: ≥ 92%
Μεγέθη : S — M — L — XL — XXL